Kuntokamppailu

Kuntokamppailussa kuntoilemme ja opimme samalla kamppailulajien taitoja. Kuntokamppailussa yhdistyy kuntopotkunyrkkeilyn ja vapaaottelun tekniikkaharjoittelu, joka tapahtuu pääosin parin kanssa potkutyynyihin, pistehanskoihin tai hyödyntäen säärisuojia ja nyrkkeilyhanskoja. Otteleminen ei varsinaisesti kuitenkaan kuulu kuntokamppailuun.

Kuntokamppailussa pääasia on, että kunto kasvaa ja opimme samalla tekniikkaa. Kuntokamppailu edistää lisäksi koordinaatiota, notkeutta, nopeutta ja voimaa.

Kuntokamppailu soveltuu kaikille monipuoliseksi ja tehokkaaksi kuntoilumuodoksi ja aikaisempaa kamppailulaji kokemusta ei tarvita.

Mikäli kaipaat fyysistä kuntoilua, jossa pääset kehittämään ennen kaikkea kuntoasi mutta myös kamppailutaitoja ilman ottelemista ja mustaa silmää, tule kokeilemaan. 

Kuntokamppailuun asusteeksi riittää housut/shortsit ja t-paita. Tiettyjä varusteita olisi hyvä olla myös itsellä hygienia syistä, kuten nyrkkeilyhanskat ja säärisuojat. Seuralta löytyy joitakin lainavarusteita. Voit kysellä tarvittaessa varustehankintoja seuran valmentajalta.