Harjoitusmaksut

HUOM! Meillä käy maksuvälineenä nyt myös EDENRED, EPASSI ja SMARTUM.

Voit nyt myös maksaa kausi- ja kurssimaksut verkkokaupan kautta!

Harjoitusmaksut

Peruskurssit (2-3 kk) **

*Kevät/syyskausi. oikeuttaa harjoittelemaan yhden kauden 

130€/100€

Kevätkausi**

130€

Syyskausi**

100€

Junnuhapkido (7-12v)

Syyskausi

Kevätkausi


70€

70

Lahjakortti

Voit valita haluamasi summan, lahjakortti voimassa 12kk. 

Saatavilla nyt myös lahjakortti!

**HUOM! NYT KEVÄTKAUDEN 2024 YHDELLÄ KAUSI- TAI PERUSKURSSIMAKSULLA VOIT OSALLISTUA KAIKKIEN LAJIEN HARJOITUKSIIN!! (pl. Junnuhapkido)

Tietoja harjoitusmaksuista

Sin Moo Hapkido ja Hyol Do Bup aloitetaan tyypillisesti peruskurssilla. Kuntokamppailussa ja kamppailussa ei ole peruskurssia, vaan ne voi aloittaa milloin vain.

Yhdellä kausimaksulla voit käydä kaikissa harjoituksissa (kuntokamppailu, Sin Moo Hapkido, Kamppailu ja Hyol Do Bup). Kausimaksulla voi harjoitella kyseisen kauden (kevät/syksy). Junnuhapkido (7-12v) on oma kokonaisuus nuoremmille harrastajille ja se hinnoitellaan erikseen syys- ja kevätkauden osalta.

Maksut voi maksaa suoraan Kankaanpään itsepuolustuskoulu ry:n tilille: FI45 4108 0012 3943 29. Laitathan viestikenttään tiedon NIMI + LAJI. Maksaa voit myös Edenred-, Epassi - ja Smartum- sovelluksella. NYT myös verkkokaupan kautta ostettavissa Klarnan maksutavoilla tai tilisiirrolla!!

Huomioithan myös, että seura ei ole vakuuttanut harrastajia. Suosittelemme vakuutuksen ottamista tai varmistamaan, että henkilökohtainen vakuutuksesi kattaa ko. harrastuksen.